ag1

straatzijde1

entree1

zee-terras

uitzicht1

keuken

slaapkamer

studeer2

studio

gastenhuis1

barbeque

Te koop

Midden in de oude dorpskern van het charmante Splitska staat dit bijna 100 jaar oude huis met 60 cm dikke muren samen met 4 bijgebouwen op 774 m2 grond.

Het hoofdhuis is volledig gemoderniseerd en voorzien van vloerverwarming zodat u het het hele jaar gebruikt kan worden. De verzorgde tuin is voorzien van een automatische watergeef installatie.
De voormalige ezelstal (die nu als studio/atelier wordt gebruikt) en die in 2009 volledig werd herbouwd met gebruikmaking van een deel van de originele materialen (waaronder het bijzondere natuurstenen dak) kan ook als gastenverblijf dienen daar het voorzien is van een kleine badkamer. Bijzonder is ook de garage die in 2013 werd gebouwd en voorzien is van een daktuin met 50 cm aarde zodat deze tuin als 'normale' tuin gebruikt kan worden.

Vanaf het 40 m2 grote hoofdterras heeft u een schitterend uitzicht over de oude dorpskern van Splitska, de haven en de zee. Er zijn ook nog andere meer beschutte terassen die met name in voor en najaar een heerlijke beschutte zon plek geven.

Doordat het huis in de vallei van Splitska ligt is het huis goed beschermd tegen de koude Bura die met name in de winter sterk kan zijn.

Restaurants, supermarkt en zwemgelegenheid alle binnen 5 minuten lopen.

 

Beschrijving/indeling

Hoofdhuis:
Volledig gemoderniseerd, voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. Elektrische vloerverwarming in elke ruimte. Begane grond, entree, hal met wenteltrap en glazen plafond naar bovenverdieping. Grote slaapkamer. Kleine slaapkamer/studeerkamer. (beide voorzien van Airconditioning) Badkamer met inloopdouche.

Verdieping 1 grote (45 m2) ruimte als living, moderne (zwevende) keuken, houtkachel en deuren naar terrassen.
Zolder via Vlizotrap bereikbaar. (het is toegestaan de zolder uit te bouwen tot woonruimte)

Gastenhuis:
Gecombineerde slaap/woonkamer, kleine badkamer en klein keukenblokje met twee pitten en koelkast. Airconditioning. ongeveer 24 m2 groot.

Studio/atelier:
Volledig herbouwd in 2009 met gebruikmaking van een deel van de oude materialen waaronder het originele natuurstenen dak dat is teruggeplaatst op een betonnen dak. 1 ruimte, keukenblokje, aansluiting schoorsteen, kleine badkamer met vloerverwarming.

Garage:
In 2013 uit waterdicht beton gebouwd naar de hoogste standaards. De buitenzijde is met groot vakmanschap bekleed met doorgezaagde stenen van een gesloopt meer dan 100 jaar oud huis. Dak voorzien van daktuin met 50 cm aarde zodat het dak als normale tuin gebruikt kan worden. Hiervoor is een speciale PVC kuip gelast en is met name aan de drainage veel aandacht besteed. Voorzien van elektrische garage deur en een epoxy vloer. Oppervlak ongeveer 40 m2.

Bijkeuken/berging:
Nog in originele staat, maar wel voorzien van nieuwe aluminium deur.
Wasmachine en vaatwasser staan hier.

Afmetingen gebouwen:
Hoofdhuis 10 x 6 meter (gerenoveerd in 2004)
Garage 7,5 x 5,5 meter (gebouwd 2013)
Gastenhuis 6 x 4,20 meter
Studio 6 x 4,40 meter (herbouwd 2009)
Berging/bijkeuken 3,6 x 2,6 meter

Terras zeezijde 40 m2


Grondstuknummers: 
13/1 a 475 m2
18 a 115 m2
13/4 a 88 m2
15 a 96 m2

Vraagprijs:
€ 430.000,- K.K.